VW Amarok стана по-висок и по-проходим

Доставките на новия Amarok в Европа започнаха преди едва няколко седмици, а ето, че вече се появи и първата модифицирана версия на пикапа. Тя е дело на специалистите от Delta4x4, които кръщават своето произведение – Beast 2.0.

Пикапът вече е по-висок и по-проходим, като заедно с това е получил и някои козметични ъпгрейди, които да подсилят офроуд визията.

Такива например са новите арки на калниците, които разширяват ширината с по 60мм от всяка страна. Те са нужни заради по-големите 33-инчови гуми на BF Goodrich, които добавят допълнителни 20мм към височината.

Окачването също е сериозно модифицирано и заедно с нови амортисьори и пружини увеличава общата височина със 150м над стандартното, без да включваме гумите в това число. Така модифицираният Amarok вече е със 170мм по-висок от стандартния, а от компанията казват, че дори се прицелват в още по-големи гуми.

Други модификации включват още допълнителни куки за теглене, нови светлини, както и стъпенки под праговете. Цените на различните елементи стартират от 600 евро за допълнителните светлини и завършват с 2900 евро за новите гуми и джанти.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share