US изследователи търсят изгубената Атлантида в Черно море

От няколко години български и американски изследователи твърдят, че Атлантида е била всъщност в Черно море, че прочутото Варненско съкровище може би е част от тази атлантическа цивилизация. А нашите днешни земи са люлката на човешката цивилизация въобще.

Някои археолози по значимост сравняват Варненския халколитен некропол с откриването на Троя, а изследвания на българския учен Христо Смоленов доказват, че най-старото обработено злато в света носи и изключителна ценна научна информация, закодирана в художествени форми.

Четири хиляди години преди раждането на гръцкия математик нашите прадеди са смятали с числото Пи, което носи божествена енергия. Оказва се, че Варненският халколитен некропол е по-стар от великите цивилизации в Шумер, Месопотамия и Египет“, категоричен е Димитър Дичев – председател на сдружение „Култура и туризъм на българския Североизток“, което от години се бори мястото, където е открито най-старото злато на света, да бъде обособено като исторически обект и отворено за посещения от туристи.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share