Kакви хора сте в живота според кръвната ви група

Kакви хора сте в живота според кръвната ви група

Знаете ли, че кръвната група според някои специалисти също може да подскаже за някои черти от характера ви. Повечето от нас оставят тази част на зодиакалния знак, но ако сте наясно с кръвната си група – сравнете казаното в следващите редове със своята личност. Какви сте според кръвната си група? А в допълнение към това – с кои хора от други кръвни групи си подхождате.

Нулева кръвна група

Хората с нулева кръвна група са социални личности, които са достатъчно самоуверени и притежават енергия, привличаща другите към тях. Те целят да създават добро първо впечатление и са организирани, упорити и мотивирани личности. Постигат всичките си цели и обикновено са доста успешни.

Имат лидерски качества и за тях подходящи са професии като политици, в областите на спорта и инвестициите например. Внимавайте с хазарта.

В любовен аспект най-много биха си подхождали с групите 0 и АВ.

Кръвна група А

Тези хора често изпитват тревожност и са нервни. Перфекционисти по природа, обичат природата, доста емоционални и скромни в любовно отношение. Голяма част от тях са интроверти, които имат малко на брой приятели, внимателно подбрани. Романтични личности са. В любовен аспект си подхождат най-много с хора от АВ кръвна група.

Подходящи професии са в сферите на счетоводството, икономиката и информатиката.

Кръвна група В

Хората с тази кръвна група са доста работливи и амбицирани към още и още успехи. Те са много чаровни и бързо се харесват на околните. Обичат да създават нови запознанства, но се случва и да реагират доста импулсивно и критично към околните.

Оптимистично настроени, професиите, които подхождат на хората от кръвна група В, са свързани със сферата на услугите, журналистиката и кулинарията например.

В любовно отношение нещата биха се получили най-добре между тях и хора с кръвни групи В и АВ.

Кръвна група АВ

Личностите, които са с кръвна група АВ, съчетават в себе си част от характеристиките на кръвна група А и част от тези на кръвна група В. Тази комбинация създава известни колебания за повечето неща, но тези хора са винаги открояващи се.

Интелигентни по природа, с аналитично мислене и огромно търпение, хората от кръвна група АВ са най-подходящи за професии в областта на правото, социалните дейности, продажбите и др.

В любовно отношение може да постигнат най-хармонична връзка с хора от всички други кръвни групи, различни от тяхната. Но може да опитат и с човек със същата кръвна група АВ.