Jaguar I-PACE стана още по-близо до аудиторията

Jaguar I-PACE стана още по-близо до аудиторията

Луксозният електрически SUV Jaguar I-PACE стана още по-близо до аудиторията. През месеците ноември и декември официалният вносител на Jaguar за България – „Мото-Пфое”, предоставя на почитателите на електрическата мощ и луксозните автомобили неустоимо предложение за Jaguar I-PACE. Клиентите могат да закупят първия луксозен изцяло електрически автомобил без да се налага да заплащат ДДС върху цената. Моделите, от които потребителите могат да избират са с нива на оборудване S и SE и предлагат ненадмината електрическа мощност от 400 к.с.

Като компания с дългогодишен опит и успешни традиции на българския пазар, „Мото-Пфое” осъзнава важността на електрическите и електрифицираните автомобили не само за нашата страна, но и за целия свят. Поради тази причина българската автомобилна компания предоставя атрактивни условия за своите потребители и покрива ДДС-то от цената на Jaguar I-PACE, за да бъдат намалени вредните емисии и клиентите да се насладят на едно наистина динамично шофиране.

Jaguar I-PACE е първият по рода си премиум електрически SUV, който перфектно съчетава свръхмодерни технологии от бъдещето и динамиката на спортен автомобил. Същевременно литиево-йонната батерия на I-PACE е с капацитет от 90 кВтч и осигурява автономен пробег до 480 км само с едно зареждане. Луксозният Jaguar I-PACE ускорява от 0 до 100 км/ч за впечатляващите 4,7 секунди. Моделът разполага с уникална алуминиева конструкция за върховна здравина на купето и с разпределение на масите в съотношение 50:50.

Автомобилът е оборудван със система за бързо зареждане, която гарантира заряд от 0 до 80% само за 40 минути. Двата леки и компактни електрически мотора, произведени от Jaguar, разполагат с мощност от 400 к.с. и незабавен въртящ момент от 696 Нм. С всичко това Jaguar I-PACE предлага ненадминат баланс между динамика, изисканост, лукс и пъргавина.

От представянето си на пазара досега Jaguar I-PACE е спечелил повече от 100 международни награди, включително „Световен автомобил на годината 2019”, „Световен автомобилен дизайн на годината” и „Световен еко автомобил”, като затвърди статута си на Jaguar, който наруши всички правила и стана първият и най-добрият електрически високопроходим автомобил.

Освен това Jaguar I-PACE е носител и на три престижни награди – „Най-добро електрическо задвижване“, „Най-добър нов двигател“ и „Най-добър автомобил в категорията от 350 до 450 конски сили“ на международните награди за „Двигател на годината“ в Щутгарт, Германия. Луксозният електрически SUV е носител и на наградите „Автомобил на годината” в Германия и Шотландия, „Автомобил на годината на Sunday Times”, „Нов автомобил на годината на Auto Express” и „Автомобил на годината на Autocar”.

Jaguar I-PACE получи и 5-звезден рейтинг за безопасност от тестовете на независимата европейска организация Euro NCAP. Първият изцяло електрически SUV на Jaguar постигна резултат от 91% за защита на възрастни пътници, 81% за защита на деца и 81% при системите за сигурност. Впечатляващо е, че Jaguar I-PACE постигна максимален брой точки при страничен удар и при удар със страничен стълб, успявайки да защити всички критични зони на човешкото тяло, пише „Монитор“.