Hyundai ще представи спортен седан в следващите седмици

Hyundai ще представи спортен седан в следващите седмици

Hyundai е към финала на своята рекламна кампания за обновената Elantra N, като представи няколко снимки, които разкриват част от промените, които ще видим при най-спортната версия на седана.

Очаквано колата пристига в типичния за N дивизията син цвят, а оранжеви елементи могат да бъдат намерени по праговете, броните и спирачките, като очакваме и подобна разцветка да заеме и мястото си в интериора.

Едната от снимките показва и джантите с нов дизайн, които разполагат с полирана предна част и черни елементи, както и N лого върху централния отвор и спирачките. В задната част можем да видим спойлер върху багажника, както и голям накрайник на ауспуха, който най-вероятно ще открием и от другата страна на бронята.

Под капака най-вероятно ще работи 2.0-литров бензинов мотор с мощност от около 275 конски сили, а клиентите ще имат избор между механична трансмисия с 6 предавки и автоматична такава с 8 предавки. От Hyundai не дават точна дата за премиерата, но очакваме тя да се състои в следващите седмици.