DJ Дончо смени Алекс Раева с танцьорката Тамара

Популярният диджей Дончо, който имаше бурна връзка с певицата Алекс Раева, най-сетне й намери заместничка.

Новата си тръпка разкри самият той, публикувайки техен кадър в официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук. За красавицата е известно, че е балерина и има син от бившо гадже.

Според мълвата Дончо и Тамара Кривлева, както се казва сегашната му половинка, дават старт на любовната си афера преди година. Свалките продължили по-дълго отколкото самите те предполагали и едва сега официално обявяват отношенията си. На споделената в уебпространството снимка Дончо позира с широка усмивка, а брюнетката съвсем небрежно е разтегнала устните си, описанието е семпло, но напълно достатъчно – емотикон сърце.

Според близки на двойката Дончо познавал малчугана на танцьорката, като дори й помагал в отглеждането му. Тамара впечатлила диджея с професионализма си – преди да започне работа в нощното заведение, в което бил и Дончо, тя се е изявявала в балет „Сатен“, а по-късно и в балет „Нова“.

Сред интересните истории около връзката на влюбените се нарежда запознанството на Алекс Раева и Кривлева – в миналото Тамара и певицата работели заедно по общ проект. „Не сме заедно от вече две години. Но отношенията помежду ни са прекрасни и затова всички мислят, че все още сме двойка”, коментира по онова време телевизионната водеща. По думите й с Дончо слагат окончателен край на отношенията си през 2015 г. През изминалата година тя дари любимия си с дъщеричка.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share