Aлександра от „Ергенът” се похвали с нов дом

Aлександра от „Ергенът” се похвали с нов дом

Психоложката Александра Гърдева извлече много позитиви от участието си в първия сезон на шоуто „Ергенът”. Макар че не стигна до финал, усмихнатата брюнетка се сдоби с популярност и вече заработва стабилно като инфлуенсър в социалните мрежи. От месец и половина наперената мадама се шири и в нов апартамент, който се намира на столичния булевард „Ломско шосе”, между кварталите „Свобода” и „Надежда”.

Гърдева се е нанесла в новия си дом около Коледа. Половината от жилището било наследство от баба ѝ, а другата половина купила с лични средства. Покрай ремонта на апартамента Александра се сблъскала с много трудности. Майсторите, които наела, се оказали измамници. Те усетили, че жена като нея не разбира нищо от ремонтни дейности и злоупотребили с доверието ѝ. В крайна сметка обаче психоложката е щастлива, защото има своето място, което се надява някой ден да превърне в семейно гнездо.

Засега брюнетката още не е срещнала мъжа на живота си. През лятото я свързваха с 18-годишния Живко Стаматов, по-малкия брат на фолк певицата Лидия, но уж двамата били само приятели. Звездата от „Ергенът” е на 34 и казва, че предпочита по-зрели партньори. Тя си пожелава през 2023 г. най-накрая да открие правилния човек, който да я направи щастлива. „Това е единственото, което не съм успяла да постигна. Искам да наблегна на взаимоотношенията, искам да имам и деца. Готова съм за тази стъпка!”, категорична е Алекс.

Наскоро психоложката разкри интересна подробност от личния си живот. През лятото тя се е запознала с по-големия си брат Валери. До онзи момент нямала представа за съществуването му, затова емоциите били смесени, но предимно положителни. Ето какво написа Гърдева в социалната мрежа: „Благодаря ти, 2022 година, донесе ми много щастие, любов, нов дом, много опитност. Разбрах, че имам брат и семейството ми стана по-голямо. Сбъднах много мечти. За 2023 г. си пожелавам семейство, дом – не само в материален аспект, а и в духовен. Благодаря ти, батко, че те има, че си до мен”.

Оказало се, че брат ѝ има жена и дете. Всички приели радушно Александра и с днешна дата често се виждали или поддържали връзка по телефона. Макар че в момента е сама, психоложката не страда и обикаля по света и у нас. Преди броени дни тя замина на почивка в Мексико с най-добрата си приятелка. Двете дами пускат в Инстаграм снимки от плажа, на които не се виждат следи от мъжко присъствие.