30 години след разкопките: Има ли извънземни в Царичина?

Кацали ли са извънземни в Царичина, се питат поне няколко десетилетия хората не само в селото, но и в цялата страна, а може би и на други места по света.

По стари данни там е една от първите бази на древни извънземни на нашата планета. Но въпросът е, че според някои изследователи НЛО пристига и в наше време, и то когато след началото на демокрацията родни военни правят грандиозни разкопки в търсене на важни доказателства. Извънземен кораб е кацнал в Царичина на 12 май 1991 г., твърди феноменът Ели Логинова. Тя е екстрасенсът, който ръководи проекта в Царичина (под командването и с организацията на военни) в търсенето на първия човек. Голямото копаене, както по-късно ще нарекат някои експеримента, е от 6 декември 1990 г. до края на ноември 1992 г.

Логинова казва, че и сега се свързва с извънземни. За съдбовния ден през май 1991-ва тя твърди: „Цялото събитие бе видяно от много хора – офицерите, войниците, хората от селото. Години след събитията в Царичина в моя Център за алтернативна медицина дойде пациент и ми разказа нещо много вълнуващо. Тогава бил военен – ръководел подразделение за бързо реагиране. Довери ми, че по времето на кацането на космическия кораб неговото подразделение е било дислоцирано за седмица в района на село Царичина с цел наблюдение, тъй като е било засечено необичайно явление в небето. Обеща ми, че е готов да потвърди тези свои думи. По-късно обаче отказа с обяснението, че е подписал документи за конфиденциалност. Разбирам го“.

Елисавета Логинова твърди, че информацията, която ѝ предавали извънземните, е имала една цел – съвместна работа, и то за пръв път между извънземните и хората, както тя казва „полагане на началото между нас, земните хора, и друг биологичен живот“.

Иначе в Царичина са търсили погребан представител на първите хора, които заселили Земята. Логинова допълва: „По време на цялата операция средства за наблюдение и контрол на извънземните ни водачи бяха често около нас – изглеждаха като огнени топки, които обикновено се движеха в конфигурация от три и се проявяваха в едни моменти като материални, а в други моменти като нематериални обекти. Много хора са ги виждали. Говорили сме си за тях с моите учители от космическия колакториум. Освен техни средства за наблюдение и изследване тези обекти бяха поредното материално доказателство за извънземното присъствие“.

Елисавета пояснява, че малко преди да стигнат до важното откритие, изведнъж всичко е спряно свише. Тя казва: „Не успяхме да стигнем до края. За 24 часа беше преустановена работата по неведоми пътища. Не зная каква беше причината. Явно някой бе възложил да се възбуди скандал и чрез него да бъде затворен обектът. Министър Сталийски защити нашата работа в парламента. Той изпрати неговия съветник Валентин Костов, който 20 години преди това е работил в системата на НАСА по такива проекти. Когато Костов слезе долу, работи заедно с екипа.

Излизайки от обекта, ние се събрахме и той каза, че дори и да не стигнем до края, България трябва да се гордее с това, което сме направили. То е уникално. В НАСА от години работят по осъществяването на такъв проект и не са стигнали до нищо. Каза, че в никакъв случай не трябва да се запечатва“.

Но проектът е запечатан и с това започва една от най-големите мистерии в съвременната ни история, защото документите и откритията изчезват и никой не знае къде са те. Едни предполагат, че са ги взели руснаците, други казват, че са били американците. Но и в двата случая били хора, искащи да покрият случаите за НЛО контакти.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share