3-те най-подли зодии ще ви съсипят, без да им мигне окото

Астролозите от зората на астрологията държат на това, че чертите на характера на определен човек зависят изключително много от неговата зодия. Базирайки се на това вярване, експертите посочват трима представители на зодиака, които са наистина много подли и от тях може да очаквате всичко, включително да ви забият нож в гърба, пише jenata.blitz.bg.

Тези зодии са способни на всичко, за да постигнат целите си и биха предали дори най-близките си и обични хора, без да им мигне окото, стига да им се наложи. Бягайте далеч от представителите на тези знаци или поне винаги си имайте едно наум.

Телец

Тези хора си мислят, че могат да си пъхат носа навсякъде и задават всякакви въпроси, чиито отговори не ги касаят. С тях е трудно да се намери общ език, тъй като представителите на това зодиакално съзвездие приемат всичко лично, дори и да не сте имали предвид тях. Подобна подозрителност често играе жестока шега. Телците са готови на всичко, за да си отмъстят.

Дева

Според астролозите представителите на този знак са интриганти. Те дълго време сбират информация за вас и накрая може да я използват срещу вас. Експертите предупреждават, че на Дева не е добре да поверявате тайни, тъй като ще ги издадат в най-лошия за вас момент, прикривайки го с мнима шега. Не може да очаквате в кой момент ще ви поднесат някоя подлост, тъй че най-добре си дръжте устата затворена.

Везни

Те могат да направят нещо злобно само от любопитство как ще реагира другият. Везните въобще не мислят за чувствата на хората, защото на първо място искат да получат представление с много драматични компоненти.

Бъдете много внимателни с Везните и не приемайте нищо присърце. Те просто нямат достатъчно сапунени опери в живота си.