250 тона хероин на година минават през България

„Случаят с контрабандата на хероин е или сигнал отвън, или предупреждение, че не са си платили вноската“. Това заяви в ефира на „ЕвроДикоФ“ лидерът на Легия „Антимафия“ и бивш митничар Григор Здравков по повод оставането в ареста на задържаните за трафик на 400 килограма хероин.

„Това не е моята гадна интерпретация. Единият от юнаците, който се беше маскирал – Костов, той е бивш главен секретар на МВР. Сега е шеф на Агенция „Митници““, допълни още той.

„Петър Якимов е човекът, който през 2012 година беше говорител на Българска легия „Антимафия“, сега е щастлив емигрант в далечна страна“, сподели Здравков.

„Митко Каратиста няма нищо общо с Димитър Спасов от „Делта Гард“. Митко Каратиста е дясната ръка на Пашата, който е дясната ръка на Баце“, разказа лидерът на Легия „Антимафия“.

„Още от времето на Самоковеца и Доктора се бяха разбрали по средата на цигарите да се вкарват кокаин и хероин, защото като плащаш на митничарите далаверата с цигарите и хероина ти минава безплатно. Описано е и от мен. Тук въпросът е защо сега го хващат.

Това е или сигнал отвън, или някой не си е платил лептата. Защото идват избори. След като на една пратка вкарват 400 килограма, минимум 250 тона минават през България за една година“, категоричен бе Григор Здравков.

Previous post Наплив от желаещи да се ваксинират след отпушването на 4-та фаза
Next post Микробиолог №1 у нас: Изоставаме много с ваксините!