Щерката на Ветко залюби млад левент, гледа детето й като свое

Дъщерята на Ветко и Маринела Арабаджиеви – Александра, обяви публично, че в живота й има мъж. Тя пусна кратко видео в мрежата как се целува с млад, красив, атлетичен младеж. Според мълвата той също се занимава с конен спорт.

Наследницата на олигарсите Маринела и Ветко Арабаджиеви до такава степен се впуска в отношенията с новия, че си позволява да го запознае с дъщеря си. Момиченцето е от брака й със сина на алкохолния бос Миню Стайков – Стайко.

Няколко снимки в социалните мрежи издават топлите отношения между Саша и половинката й. Освен че вече официално е представен пред фамилията, младежът отделя голяма част от времето си на детето на избраницата си. Двойката често ходи на разходки в планината, а по-голямата част от дните им минават край плевнята, както самата Саша разкрива.

Дълго след развода си със Стайко Стайков Саша не си позволява да споделя интимни подробности от личния си живот. Макар и отчасти, в момента тя засвидетелства пред света, че е щастлива и държи на новата си любов, пише България днес.

 

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share