Шофьорът, убил Явор и Ани на бул. „Сливница“, излиза на свобода

Адриан Антонов, който погуби Ани и Явор на булевард „Сливница“ ще иска съвсем скоро да излезе на свобода. Това съобщи адвокатът му Димитър Марковски. Опитният юрист вече подготвя документите.

Преди дни Адриан е дал нови показания. По закон за непредумишлено убийство може да се лежи не повече от 2 месеца, затова най-вероятно съдиите ще пуснат неопитния шофьор да дочака делото си на свобода под „подписка“ или „парична гаранция“. Чистото минало и добрите характеристики на момчето също ще помогнат за изменение на тежката му мярка. След това в дело съдът трябва да определи дали ще го вкара отново зад решетките.

Lupa.bg съобщи, че новите показания на Адриан са за да може да се разясни каква е ролята на другата кола, която се е намирала на мястото на трагедията.

Явор и Ани живеели заедно повече от две години. Момчето загина на 22 години, момичето бе на 24 години.

Двамата загинаха, блъснати от каращия с висока скорост неопитен шофьор Адриан Антонов. Той е имал книжка едва от три месеца.

Антонов помете Явор и Ани на пешеходна пътека в нощта срещу 8 май. От удара тялото на Явор изхвърча на 300 метра. Според полицията той не е бил употребил алкохол или наркотици.