Шок и ужас! Част от трупа и главата на загиналия край Стара Загора, влетели в колата-убиец

Глава и част от горните крайници на загиналия при пътно произшествие пешеходец, буквално са влетели през разбитото предно стъкло на лекия автомобил Ауди А8 при жестокия удар. Торсът на жертвата изхвърчал върху покрива, а долните крайници били намерени на две различни места по асфалта, съобщиха от прокуратурата в Стара Загора.

Ужасяващият инцидент, за който съобщихме, е станал около 18,40 часа на 15 февруари по главен път ІІ-66 от Града на липите за Нова Загора, на метри от крайната табела при ограничение на скоростта от 50 км /час. Зад волана на лекия автомобил е бил 37-годишен старозагорец, който буквално изпаднал в шок от случилото се. В шок е и спътникът му, двамата все още не могат да се отърсят от кървавата гледка, коментира окръжният прокурор Дичо Атанасов, цитиран от БТА.

Тепърва ще се установява с каква скорост се е движел автомобилът. Нямало данни за злоупотреба с алкохол или наркотици.

В останките от жертвата не са намерени документи за самоличност, работи се по няколко възможни версии, включително и за самоубийство, тъй като автомобилът се е предвижвал в платното за изпреварване. Загиналият се е появил изневиделица, водачът не е имал никаква възможност да намали или спре, коментират запознати с обстановката.

В сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343, ал. 1 от НК.

Шофьорът е задържан за срок до 24 часа по закона за МВР.

Previous post Над 6000 родители наели детегледачки, за да се върнат на работа
Next post Закъсахме! Над 3 млрд. лв. скочиха борчовете по бързи кредити