Шок в Пловдив! Мъж мастурбира край деца и майки

Пловдивчани отново бяха скандализирани, след като мъж си позволи да мастурбира пред родители и деца в Цар Симеоновата градина. За това си гнусно деяние той е бил отведен в МВР.

Plovdiv24.bg съобщи, че случаят е от 5 септември. Мъжът се разхождал, когато около 20,00 часа граждани и родителии видeли нарушителя да мастурбира в близост до езерцето с мечката и детската площадка, където играели децата им.

Всички се уплашили и втрещили. Една от майките се обадила на 112 и съобщила за случая. Скоро на мястото пристигнали двама служители на Второ РУ. Те отишли при въпросния мъж и поискали проверка. В себе си обаче мастурбиращият не носел документ за самоличност. Той бил отведе в Районното управление за изясняване на случая.

Там получил и акт за дребно хулиганство.

По-късно бил изправен пред съда. Магистратите преценили, че безспорно действията му са станали достояние на значителен брой граждани най-вече деца, майки и възрастни хора, присъстващи по това време в района на детската площадка в Цар Симеоновата градина, предизвиквайки реакция на възмущение и дори страх.

Отчитайки правилно както данните за личността на нарушителя, така и обществената опасност на конкретно извършеното нарушение, съдът му наложи наказание задържане в „структурно звено на МВР“ за срок от 5 денонощия.

Подобни случаи не са рядкост. Често подобни стряскащи прояви има в столичния градски транспорт.