Шеф Божана се похвали с нов ресторант, но крие ново гадже

Шеф Божана се похвали с нов ресторант, но крие ново гадже

Колоритната кулинарка Божана Кацарова, която спечели голямата награда в третия сезон на кулинарното тв шоу „Мастър шеф“, се похвали, че отваря ресторант в столицата. Това разкри самата тя в социалните мрежи:

„София е най-любимият ми град в света и точка по въпроса. Сърцето ми страда всеки път, когато виждам красивите сгради да пустеят и да се рушат. Благодаря на Чехословашкия клуб, който повярва в нашата идея за модерно „читалище“, което да събира под един покрив красиви, талантливи и интересни хора. Аз съм горда от мен и моя екип и нямам търпение да ви покажем всички уникални неща, които сме замислили в нашия нов дворец“, пише кулинарката, като публикува и първите снимки, позирайки с чаровна усмивка и ключ в ръка.

Междувременно Божана се опитва да скрие своята нова половинката от любопитните погледи на светските хроникьори. За него се знае единствено, че е тайнствен чужденец, който се представя в уебпространството като Кеш Кингсли. Най-вероятно той присъства на важното за половинката му откриване. Повод за тези предположения даде една от снимките ѝ, споделена под формата на стори в Инстаграм, където на кадъра бе уловена мъжка сянка, пише plovdiv24.bg.