Шеф Андре Токев се завръща в ефир с “Ловци на храна”

Кулинарното пътешествие “Ловци на храна” се завръща тази неделя, 27 септември, в 12.30 ч., а още с първия си епизод, то ще отведе зрителите в село Тъжа, за да им разкрие тайните на Розовата долина. По пътя, ненаситният за нови кулинарни приключения chef Андре Токев, ще качи на автостоп актьора Игор Дамянов, който е новото лице в предаването за сезона.

В Розовата долина двамата ще се запознаят с тънкостите на розобера и традициите в отглеждането на маслодайна роза и ще научат имената на всички сортове отглеждани у нас, а сладкодумната леля Дора от село Тъжа ще ги впечатли си традиционни ястия от региона, приготвени от рози.

“В новия сезон ще се срещнем с много интересни хора, които не само познават и пазят традициите ни, а и ги надграждат”, сподели chef Токев в предаването “Преди обед”. По повод старта на “Ловци на храна”, той разказа, че в новите епизоди ще бъдат представени много любопитни места в България, където той лично е срещнал неочаквани рецепти, като например тази за уникална гозба в Странджа, където домакинът им сготвил дребна риба със сланина в гюведже и то на жар! “Е, не можех да повярвам, че сме в България!”, добави той.

Шеф Токев “преряза лентата” на новия кулинарен сет в студиото на Деси и Сашо и им зададе първата кулинарна задача – здравословно смути. Актьорът Игор Дамянов пък изненада всички, като запя тематични забавни песни, които той лично е посветил на chef-готвача по време на снимките. Оказа се, че Игор е неспирен извор на забавни истории и обожава китарата си, с която ще го виждаме често в „Ловци на храна“.

Петият сезон на кулинарното приключение ще предложи на феновете на предаването чудесна комбинация от впечатляващите кулинарни познания на chef Токев и любопитството на усмихнатия Игор.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share