Шестте неизвестни ерогенни зони на мъжете

Шестте неизвестни ерогенни зони на мъжете

Мъжете имат шест особено чувствителни и слабо известни ерогенни зони. Ето ги:

Зона 1

– Намира се под долната устна, във вдлъбнатината непосредствено над брадичката. Този участък е наситен с нервни рецептори. В процеса на любовната игра може леко и ритмично да докосвате това вълшебно място.

Зона 2

– Шията е другата ерогенна зона, която жените инстинктивно обичат да целуват и по-точно нежния участък под ухото в посока към врата. Много от тях не подозират, че най-чувствителната точка всъщност е на друго място – непосредствено под адамовата ябълка. Древните китайци обяснявали особената чувствителност в тази зона с близостта на щитовидната жлеза, която от своя страна е свързана с половата функция. Стимулацията на тази част с езика направо подлудява мъжа.

Зона 3

– За женските гърди е известно, че са доста чувствителни на ласки, докато малките тъмни кръгове на мъжките гърди рядко са обект на любовни игри. Според сексолозите дамите не обичат да експериментират, особено с тази зона на удоволствието. Правете кръгови движения с език около зърната на мъжките гърди, като започнете в посока отвън навътре към зърното. После леко го захапете със зъби. Ако обичате да експериментирате, пъхнете в устата си за секунди бучка лед и вижте какво ще се случи.

Зона 4

– Перинеумът е нежният участък между ануса и тестисите. Точно тази зона е най-близко разположена до простатата – жлезата, от която зависи силата на оргазма. Тя се намира точно под пикочния мехур. Не случайно я наричат мъжката “G-точка”. Обикновено е пренебрегвана и мъжете се сещат за нея, когато се появи проблем или когато тя спре да функционира. Ако жените я стимулират правилно, ще се убедят колко вълнуващ може да бъде сексът, когато партньорите познават добре телата си и сексуалните си потребности. Най-изненадващият факт е, че много от мъжете пък изобщо не подозират, че притежават толкова чувствителна зона. Тази точка може да се стимулира докато правите секс в мисионерска поза. Това става като натиснете леко с палци в този участък и започнете нежно да масажирате, докато партньорът ви не достигне мощен оргазъм.

Зона 5

– Палците на краката – сигурно ви звучи невероятно, но те също са чувствителна ерогенна зона. 19% от мъжете предпочитат да ги стимулират точно там. Опитни съблазнителки твърдят, че ако уцелите точното място, той е ваш за цял живот.

Зона 6

Скротумът често се пренебрегва по време на любовната игра. Дори мъжете не подозират, че тънката разделителна ивица межда двата тестиса е най-късият път към удоволствието. Стимулирайте тази зона първоначално по-бавно, а после по-бързо и се насладете на ефекта.