Шестте грешки на мъжете в секса

Шестте грешки на мъжете в секса

Всеки един човек има различна представа за това какво е идеалният секс. Поради тази причина, ако няма добра комуникация между двамата партньори, е нормално нещата да не се получават.

Жената е много по-трудно да бъде задоволена сексуално, а липсата на достатъчно информираност и умения от страна на мъжете определено прави нещата още по-трудни, пише vesti.bg.

Именно поради тази причина в тази статия ще ви посочим едни от най-често срещаните грешки, които мъжете допускат по време на секс:

Вярвате, че всички жени харесват едно и също нещо

Както споменахме, всеки човек има различна представа за идеален секс. Поради тази причина за основна грешка се счита мисленето, че всяка жена може да се задоволи с една и съща тактика.

Това не е така. Истината е, че определени неща може да се харесат на някои жени, а други да бъдат отблъснати. Решението е просто – трябва да говорите на тази тема, да се опознаете и да поискате от жената да ви сподели какво ѝ харесва.

Не се отнасяте правилно към клитора

Клиторът е ключов орган за постигане на женския оргазъм. Поради тази причина липсата на стимулация по време на полов акт е една от най-честите сексуални грешки.

Не е достатъчно просто да го докосвате, а да го правите правилно. В него се намират хиляди нервни окончания и ако се отнасяте прекалено грубо, може да причините болки на партньорката си.

Мислите, че всичко трябва да е като в порно филм

Във филмите с порнографско съдържание сексът е представен по изкривен начин. Те са продукт на актьорска игра, а не нещо реално. Следователно не са надежден “учител“ по секс.

В порното обикновено представят сцени, насочени главно към мъжкото удовлетворение , което вероятно е причината много жени да остават незадоволени в реалността.

Ето защо една от най-честите сексуални грешки е да се вярва, че сексът във филмите е идеалният секс.

Прекалено много бързате

От всички сексуални грешки на мъжете, тази със сигурност е най-често срещаната. Много мъже смятат, че целта на секса е просто проникване и оргазъм.

За да бъде един секс истински удовлетворяващ и за двамата партньори, е нужна предварителна игра, ласки, прегръдки и целувки. Те са точно толкова важни, колкото самият секс. Мъже, не бързайте, а посветете достатъчно време на подготовката.

Променяте поведението си след секс

Колкото важна е любовната игра, толкова голямо значение имат и моментите след секс. Студеното или дистанцирано отношение след полов акт може да има отрицателен ефект и да повлияе на нивото на удовлетворение на жената.

Би било добре след като всичко приключи, да отделите малко време за гушкане.

Питате „Свърши ли?“

При жените достигането на оргазъм е различно и по-трудно. Освен това сексът е много повече от оргазъм. Всъщност секс, при който не е имало оргазъм, също може да бъде удовлетворяващ. Не се е провалил, ако единият от двамата не е достигнал кулминацията.

Затова типичният въпрос „свърши ли?“ води до две неща. Първо, че на жената ѝ е неудобно да отговори и в крайна сметка казва това, което мъжът иска да чуе, а от друга, разкрива неувереността на мъжа в леглото.