Шампионско посрещане за ЦСКА в София след европодвига

Делегацията на ЦСКА получи шампионско посрещане при завръщането си в София след победата с 3:1 като гост на „Базел“, която класира тима в групите на Лига Европа. Стотици фенове се събраха на летището, за да приветстват играчите след успеха. Запалянковците огласиха аеропорта с песни и скандирания, а в чест на победителите имаше също факли и димки. Чуждестранните играчи на ЦСКА бяха видимо впечатлени от посрещането и всички от тях предаваха пряко случващото се през профилите си в социалните мрежи.

Въпреки еуфорията в ЦСКА обаче треньорът Стамен Белчев заяви, че футболистите не трябва да се главозамайват и да се концентрират за предстоящия в неделя мач с „Етър“ от Първа лига. Освен това спецът бе категоричен, че с изявите си отборът е вдигнал много високо летвата на очакванията и вече няма право на грешки, за да не разочарова запалянковците.

“Всички сме щастливи, че изпълнихме целта, сподели емоционалният Белчев при завръщането в България. – Искам да поздравя феновете с това, че се класирахме. Искаме да им донесем още радост. Няма място за олекване, защото летвата е вдигната високо. Футболистите трябва да се доказват във всеки един мач за ЦСКА. Колкото до жребия – играем с шампионите на Румъния и Швейцария, а „Рома“ няма какво да ги коментираме.

Преодолима ли е групата? И да, и не? Сега е важен двубоят в Търново. Трябва да се представим по най-добрия начин в групите. Футболистите трябва да са здраво стъпили на земята. Засега всичко е нормално, но не трябва да летим в облаците“, допълни Белчев, който заедно с футболистите се включи в някои от песните на феновете при посрещането на летището.

От клуба също благодариха на запалянковците и призоваха за подкрепа в предстоящите тежки битки в Лига Европа, а информация за билетите ще има в близките дни.