Чудотворна ароматна смес за силен имунитет

Чудотворна ароматна смес за силен имунитет

С първото застудяване и симптоми на настинка или грип всеки от нас си задава въпроса, как да подсилим имунитета си, така че да изградим естествен щит за организма си от вирусите. Предлагаме ви една комбинация от доказани стимуланти на защитните ни сили, която ще ви помогне да се справите с грипа.

Необходими съставки:

  • 5 лимона
  • 1 корен от джинджифил
  • 3 лайма
  • 1,5 кг. захар

Начин на приготвяне:

Първо подгответе съставките. Измийте ги и ги нарежете на парчета, така че да е удобно, за да ги прекарате през блендер. Не белете кората от плодовете.

Блендирайте всички съставки без захарта, за да получите хомогенна каша. Добавете захарта, разбъркайте и оставете сместа за два часа, за да се разтворят кристалите напълно. Прехвърлете сместа в чисти буркани, затворете капаците и съхранявайте в хладилник.

Най-добре е да хапване от тази смес всеки ден, по няколко лъжици, за да укрепите имунитета си. Това универсално лекарство, може безопасно да се добави към любимия ви чай, а през лятото пък можете да приготвяте освежаваща лимонада от него. Прекрасно е и вместо сладко върху любимите ви гофрети или палачинки.