ЦСКА с мащабна селекция, взимат поне четирима играчи

ЦСКА подготвя мащабна селекция, за която ще се отделят сериозни средства. За целта вече са договорени двама футболисти, чиято обща цена надхвърля 750 000 евро. Поне още толкова пари са приготвени за други две попълнения, твърди БЛИЦ.

„Червените“ завършиха миналия сезон на второ място на само точка от първата позиция и имат амбиции тази кампания да спечелят титлата.

Бившият защитник на ЦСКА и настоящ помощник-треньор на Младен Кръстаич в националния отбор Иван Иванов е отказал две предложения да започне работа на стадион „Българска армия“. Първо футболист №1 на България за 2013 г. е получил оферта да стане шеф на червената детско-юношеската школа, но той я е отклонил, тъй като е насочил вниманието си върху треньорството.

След това ръководните фактори в Борисовата градина му предложили да поеме някой от наборите в Академия ЦСКА, но отговорът отново е бил негативен. След като прекара няколко години в школата на Славия, Иванов е амбициран да води мъжки отбор. Както е известно, преди седмица той застана начело на третодивизионния Чавдар Етрополе, информира „Тема Спорт“.