Циганин от Шекер махала преби до смърт жена си с юмруци и ритници

45-годишен мъж е задържан за убийството на жената от „Шекер махала“, която бе открита в безпомощно състояние в първите минути на вчерашния ден. Убиецът вече е с повдигнато обвинение от прокуратурата и е задържан за срок от 72 часа. Предстои да бъде внесено искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

30 минути след полунощ вчера на тел. 112 е получен сигнал за жена в безпомощно състояние в жилище в „Шекер махала“. На място пристигнала линейка на Спешна помощ. Медицинският екип установил, че по тялото на пострадалата имало множество травматични увреждания. Незабавно е била уведомена полицията и са започнали процесуално-следствени действия – огледи, разпити на свидетели, проведен е следствен експеримент, иззет е биологичен материал и други.

Версията за убийство била потвърдена. Установено е, че на пострадалата жена – 39-годишната С.А., са били нанесени множество удари по тялото с ръце и крака и тя е починала от нараняванията.

След анализ на доказателствата от страна на наблюдаващия прокурор е повдигнато обвинение на 45-годишния М.Р. за умишлено убийство.

Той и пострадалата са живели на семейни начала. Тя имала 9 деца. Все още не е ясно какво е провокирало бруталното насилие, довело до смъртта на жената.