Цветелина Янева сред VIP-гостите на концерта на Бионсе в Дубай

Цветелина Янева сред VIP-гостите на концерта на Бионсе в Дубай

Бионсе направи противоречиво завръщане към коцертната си дейност след четири години пауза в Дубай, а Цветелина Янева беше сред малкото гости, които се наслаждаваха на шоуто на живо. Родната поп-фолк звезда имаше VIP място на първи ред, откъдето изгледа безупречното шоу на американската си колежка.

Цвети качи стори в Instagram от началото на концерта, от което се вижда, че едва ли не е на метри от Бионсе и мегазвездата все едно пее специално за нея.

Бионсе изпя 19 песни в луксозен хотелски комплекс в Дубай и представи общ дует с 11-годишната си дъщеря Блу Айви.

Според уебсайта Stereogum, Бионсе не е изпяла нито една песен от излезлия през 2022 г. албум „Renaissance“. Този албум беше определен като „любовно писмо“ до пионерите сред изпълнителите на черна музика и куиър шоу.

Британският вестник „Гардиън“ е потърсил представители на певицата за изясняване на решението ѝ да изнесе концерт в ОАЕ.

Публиката на концерта е трябвало да прибере мобилните си телефони в калъфи, за да се предотврати снимането, но това явно не е важало за най-вип гостите, сред които е била и нашата звезда Цветелина Янева, пише Vbox7. Независимо от строгите мерки за сигурност кадри от събитието се появиха онлайн.

След концерта в Дубай представителите на Бионсе разпространиха официални снимки от шоуто, за което хонорарът е бил над 24 млн. долара.

Все още няма дати за турне на певицата, представящо албума „Renaissance“.