Цветанов: „Републиканци за България“ e eдинствената алтернатива на статуквото

Цветанов: „Републиканци за България“ e eдинствената алтернатива на статуквото

Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и зам.-председателят Павел Вълнев посетиха през изминалия ден община Сливо поле област Русе и община Тутракан, област Силистра. В Тутракан те се срещнаха с най-големия инвеститор в общината, американецът с български произход Стив Хараламбиев, собственик на индустриалния парк в града, който осигурява 430 работни места.

Цветанов и Вълнев разговаряха с Хараламбиев за българите в САЩ и участието им в предстоящите парламентарни избори.

Вечерта направиха работна среща със структурите от област Шумен и с Гюнай Исмаил, член на Изпълнителния съвет.

На присъстващите бяха представени основните приоритети на ПП „Републиканци за България“. „Това което има като усещане в Шуменска област е, че ДПС и ГЕРБ работят заедно и единствената алтернатива на статуквото е в лицето на ПП „Републиканци за България“, заяви Цветанов.

Това което са споделили членовете на новосформираната партия е, че тя е единствената национална партия, която показва равенство между представителите от всички етноси,включвайки хора от тях в структурите и ръководните им позиции.

Цветанов ги запозна с екипите, които разработват секторните политики. По думите му през следващите седмици ще има готовност за откриване на офиси на партията по страната.

Програмата на Цветанов и Вълнев днес продължава с посещения на областите Шумен, Добрич и Варна.