Цветанов обяви слогана на партията си: За държава с правила!

Председателят и зам.-председателят Цветан Цветанов и Павел Вълнев обявиха слогана на ПП „Републиканци за България“ за предизборната кампания за Парламентарни избори – 2021 пред журналисти във Варна.

Тя ще протече под мотото: „За държава с правила!“. Три са основните стълба, без които България няма как да продължи напред: Работещ парламент – за истинско разделение на властите, реален контрол над правителството и нормално функциониране на най-висшия орган в държавата; Умно правителство – за качествени, работещи и авторитетни личности в управлението, а не послушни изпълнители на еднолична воля; Справедлив съд – за истински правов ред, възстановяване на държавността и правораздаване в услуга на обществото.

Искаме способни, а не послушни хора в управлението! Правилата са в основата на всичко. Те са гаранция за сигурност и просперитет. За възстановяване на държавността.

Затова нашето мото е: „За държава с правила!“. Излизаме на предстоящите избори, за да сме незаобиколим фактор в следващия парламент. Ще отстояваме принципите на демокрацията, върховенството на закона и евроатлантическите ценности в Народното събрание, съобщават от пресцентъра на Републиканци за България.

Previous post От 21 юли: Всяка кола с чип след техническия преглед!
Next post Десислава Радева пипнала коронавируса