Цветанов: Нека ГЕРБ да не преминава границата на нормалната комуникация

„Очаквам сериозна подкрепа в Русе и да бъдем водеща политическа формация. Единственото, за което отправям призив – нека просто ГЕРБ да не преминава границата на нормалната комуникация, която трябва да се прави в един политически дебат или партийно строителство“, заяви в Русе председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

Той обясни, че в момента има страх сред хората, които искат да се присъединят към партията му, която е в процес на регистрация.

„На всички, които под една или друга форма заемат длъжности, които са в някакви организации или органи на изпълнителната или местната власт, се оказва натиск да не преминават и да внимават какво би им се случило с техните семейства с проверките, които могат да бъдат направени. Не съм предполагал, че Пламен Нунев е създал такъв образ в Русе“, коментира председателят на „Републиканци за България“.

Той обясни, че е бил изненадан от интервюто на бизнесмен /Пламен Бобоков-б.а./, който казва, че всяко едно назначение от чистачка до ръководен кадър се осъществява със санкция на Пламен Нунев.

„Смятам, че това не е човекът, който съм познавал, и човекът, с който съм работил. Защото никога по никакъв начин и повод не сме прилагали подобни методики и никога не сме говорили с колегите да има такъв подход на местно ниво“, заяви Цветанов.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share