Христо Стоичков: България ще бие Унгария и ще играе на Европейското

Легендата на българския футбол – Христо Стоичков, е убеден, че националите ще победят Унгария в полуфиналният плейоф за класиране на Европейското първенството. Камата смята, че „трикольорите“ дори ще се класират за форума догодина.

„Георги Дерменджиев е фантастичен селекционер. Беше страхотен играч, а сега и треньор. Той е се десетина години по-голям от мен, не сме се засичали по време на моята кариера, но дълбоко го уважавам. Иначе настоящият национален тим е съставен предимно от момчета, които играят в българското първенство“, заяви Стоичков за унгарския сайт „Индекс“.

„Представихме се много добре в последните две срещи – завършихме 1:1 с Ирландия 1:1 и загубихме с 0:1 от Уелс, но имахме много лош късмет. И затова съм сигурен, че ще спечелим срещу Унгария. След това излизаме срещу Исландия или Румъния. Не мога да си представя, че няма да сме на европейското първенство“, продължава Камата.

„Не познавам нито един от днешния национален отбор на Унгария. Помня обаче Лайош Детари, който беше фамозен футболист. Както и един вратар, винаги играеше със сив анцунг. Беше страхотен (б.р. Габор Кирали)“, добави Стоичков.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share