Хиляди аплодират видеа на канадска влогърка от България

Хиляди аплодират видеа на канадска влогърка от България

Близо 100 000 души са видели и коментирали половин дузина видеа, направени преди по-малко от месец в България от родената в Киев, но живееща от години в Торонто актриса и влогър Алина Мклеод.

Младата дама, която има зад гърба си впечатляваща биография на модел в Япония е прекарала три седмици в страната ни като солов-турист, като за това време е успяла да посети десетки населени места и туристически забележителности.

Сред тях са Пловдив, Асеновград, Асеновата крепост, Стара Загора, старопланинските върхове Бузлуджа и Шипка, Бургас и Варна.

Впечатленията си тя е споделила както в своя блог така и в социалните мрежи, като е успяла по този начин да провокира следящите я в мрежата почитатели да коментират заснетото. Повечето от реакциите са положителни, не липсват и такива, които я упрекват че е пропуснала или дала предимство на една или друга забележителност.

Сред най-коментираните са кадрите й от бузлуджанската Чиния, за която Алина споделя:“Това е едно от най-странните места, на които съм бил. Бузлуджа е изоставен комунистически паметник, разположен на върха на планински връх в средата на България. Няма обществен транспорт, който да стигне до него, а пътищата, които стигат до там, са под въпрос в най-добрия случай.

Ако се интересувате от реликви на комунизма и съветското влияние, определено бихте намерили това място интересно и определено си струва да го посетите… В България има много история и излизането от утъпкания път понякога води до най-запомнящите се приключения.“Авторката изказва съжаление, че не е била допусната във вътрешността на мастадонта, където по това време се извършваха консервационно-спасителни за мозайките дейности от международен екип със средства на американската фондация GETYY.

Каналът на канадската с украински корени актриса в YouTube е фокусиран върху пътуванията, здравето и саморазвитието,нейните видеа са били видени над 7,5 милиона пъти от създаването му преди 7 години, показва броячът.