Хилда Казасян води прикрит конфликт с Яна Маринова

Хилда Казасян води прикрит конфликт с Яна Маринова

Веселото и уж позитивно шоу на Нова тв „Като две капки вода“ напоследък става арена на необявени войни. На повърхността е конфликтът от първия епизод на сезона между журиращия Веселин Маринов и водещия Димитър Рачков. С далеч по-дълбоки корени обаче е войната, която съдийката Хилда Казасян е повела срещу актрисата Яна Маринова, пише „Уикенд“.

Хилда започна да по-казва лично отношение към Яна Маринова още в първия епизод на шоуто, макар че старателно го прикрива с типичната си широка усмивка. Тогава Яна си избра да имитира корейския рапър Сай, а журито и особено единствената жена него, не остана доволно. След втория епизод на шоуто не остана никакво съмнение, че хубавата актриса не се ползва с одобрението на госпожа Казасян.

Тогава Яна излезе на сцената с имитация на Никол Шерцингер. Тя направи всичко възможно, за да наподоби сексапила на бившето гадже на Григор Димитров, и според мъжете в журито не само успя да влезе в образа, а и го надмина. Яна винаги е била добра танцьорка, а в имитацията ѝ имаше основно танци, в които беше безупречна. Докато мъжете ce радваха каква жена е излязла пред тях, Казасян се хвана за пеенето на актрисата. Маринова наистина не е добра певица, но Хилда беше твърде критична. „Разбира се, че ще я критикуваш“, коментира водещият Герасим Георгиев – Геро с намек, че Казасян се дразни не толкова от фалшивото пеене на Яна, колкото от нейния сексапил. Следващата изява на актрисата беше на друг секссимвол, но този път на сръбската музика – Лепа Брена. Тя отново не се справи добре с пеенето, за което очевидно няма дарба, но пък показа дълги и стройни крака, в които мъжете в студиото оплакнаха щедро очи. Хилда пак беше недоволна.

Миналата седмица Маринова излезе на сцената в образа на рок легендата Милена, но не във вида ѝ от сега, а в този от началото на 90-те, когато беше секс символ. Актрисата беше почти по бельо – с впито боди, което щедро разкри стройната ѝ фигура. Този път тя се справи с пеенето по-добре от обикновено, но отново отнесе критики. Колегата на Хилда – Димитър Ковачев – Фънки, редовно обяснява, че това не е формат за певци, а за имитатори, Казасян обаче контрира, че щом се имитират певци, най-важно е пеенето, в което Яна просто не е добра.

Актрисата за пореден път остана в дъното на класацията в шоуто. Тя очевидно полага големи усилия в работата си, но редовно е с ниски резултати, въпреки това не показва разочарование, нито раздразнение от ниските си оценки. Дори твърди, че най-силно се интересува от критиките, които ѝ показват над какво трябва да работи занапред. Най-вероятно и занапред ще ги получава в излишък, ако не от друг то най-малкото от Хилда Казасян.