Херо към рефера Владимир Вълков: Знам кой те прати!

В жесток скандал забъркаха пловдивския рефер Владимир Вълков преди мача Царско село – Берое, завършил с победа на гостите 2:0. Преди самата среща в съдийската стая е влязъл наставникът на гостите Димитър Димитров и си е позволил да повиши тон. От Съдийската комисия към БФС разкриха какво е казал Херо.

„Съдийската комисия при БФС изразява своето възмущение от поведението на г-н Димитър Димитров – старши треньор на ПФК Берое, който 1 час и 20 минути преди срещата ФК „Царско село 2015“ – ПФК „Берое“ си позволи да влезе без разрешение в съдийската стая. Г-н Димитров се обърна към цялата бригада с думите: „Днес съм силно притеснен от предстоящото Ви съдийство. Знам защо сте тук и какво предстои“. След което се е обърнал към главния съдия на срещата Владимир Вълков с думите: „Знам кой смени наряда и защо си тук“.

След намесата на съдийския наблюдател на срещата г-н Йордан Иванов (Йоцо), треньорът на „Берое“, е бил отстранен от съдийската стая, като в този момент все още не е присъствала охраната на мача.

СК при БФС ще сезира Комисия „Етика и феърплей“ за поведението на Димитров.

От Берое съзряха лично отношение на боса на Царско село към Херо. „Сред футболната общественост не е тайна личното отношение на собственика на „Царско село“ към Димитров. Въпросният не за пръв път си позволява да псува и обижда треньора на „Берое“. Като гост на „Локомотив“ (Пловдив) за двубоя с пловдивчани в Стара Загора той си позволи такова поведение и на нашия стадион, след което бе изхвърлен от охраната на ВИП ложите“, написаха заралии на сайта си.

Previous post Шофьор си потърси предимството… с юмруци в Шумен
Next post Гала със скандална история за голямото силиконово дупе на…