Херо: Доминирахме по време на целия мач

Наставникът на „Берое“ Димитър Димитров-Херо сподели след успеха с 3:0 над „Ботев“ (Пловдив), че е доволен от отбора си, който заслужава адмирации. Домакините от Стара Загора поведоха с гол от засада на Еривалдо в 20-ата минута, а Алиун Фал удвои в 54-ата. Георги Ангелов направи резултата класически в 56-ата минута.

„Футболистите играха на сериозно ниво. Теренът беше проблематичен и прогнозите бяха, че ще вали. Притеснявах се дали теренът ще издържи. Мачът премина нормално. Доволен съм. Няма как да не съм доволен – доминирахме по време на целия мач.

През първото полувреме реалният резултат беше 3:0. Смятам, че целият отбор заслужава добра оценка и адмирации. Еривалдо може много повече от това, което показва до този момент. Той има много повече качества. Моето желание е във всеки мач да не допускаме гол.

Трудно ми е да кажа дали сме готови за следващите мачове. Мисля, че нещата са 50/50. Хората, които не бяха в карантина, носят отбора в момента. Останалите ги сменяме, за да има някакъв баланс“, заяви Херо.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share