Халваджиян разплака всички на финала на „Маскираният певец“

Със сълзи и голяма човешка драма завърши предаването „Маскираният певец“ 2. „Невена Цонева имаше всички причини на света да не участва в „Маскираният певец“, но излезе на сцената часове, след като погреба баща си, и се раздаде. Така правят професионалистите.“

С тези думи продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян разплака и журито в предаването, и гостите в залата, и зрителите на Нова тв. Той излезе на сцената в мига, в който Невена Цонева – беквокалът на „Ку-ку бенд“ в „Шоуто на Слави“, свали маската на Булката в „Маскираният певец“.

„Искам да благодаря на Маестрото и на Слави, че се съгласиха да поканя това момиче тук“, поде той.

„Ще ви върна един месец назад. Тогава имаше страхотно изпълнение на Булката, то се случи няколко часа, след като тя погреба баща си“, заяви той. „Тя имаше всички основания да не дойде. Тя обаче беше тук и пя страхотно. Когато чуете, че някой казва, че няма шоубизнес в тази държава, не му вярвате“, добави Халваджиян.

„Съжалявам, трябваше да го кажа, знам колко тежко ти беше в този момент, благодаря, че го преодоля. Излязох в памет на баща ти“, заяви Халваджиян.

Бащата на Невена – Цветан Цонев, известен музикант в Севлиево, откъдето е родом и Невена, почина преди месец от COVID-19. Тя се прибра за погребението, но се върна на следващия ден – събота, в София, за да участва в шоуто.

Булката се класира на почетното второ място. Трета остана Хищницата, зад чиито образ бе победителката от Х фактор Християна Лоизу. Победител във формата е Баба Яга, под чиято маска бе Боби Турбото.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share