Хаджигенов: 5 месеца имам дупка в данъчната декларация

Хаджигенов: 5 месеца имам дупка в данъчната декларация

Ние показахме, че парламентът може да бъде жив. Той трябва да бъде жив в една парламентарна република. Това заяви пред БНТ Николай Хаджигенов от „Изправи се! Мутри вън!“.

За 12 години, цяло поколение израсна, като гледаше Бойко Борисов и Цецка Цачева по телевизора, иронизира адвокатът. Според Хаджигенов, хората са гневни и очакват с огромно нетърпение следващите избори.

Хаджигенов потвърди думите си от времето на миналия парламент, когато заяви, че може да се жертва да стане министър и предизвика разгорещени полемики.

„Ами да, влизането в изпълнителната власт е жертва. Миналата година 5 месеца имах дупка в данъчната декларация.”, разкри Хаджигенов.

По повод думите на ген Атанас Атанасов и Татяна Дончева, че едно бъдещо правителство на партиите на протеста би могло да бъде подкрепено от ДПС, Хаджигенов каза, че изобщо не става дума за общо управление или коалиция.

Ако от ДПС искат да гласуват и подкрепят даден казус, защо да ги спираме!, обясни адвокатът. За Патриотите, Хаджигенов каза, че това са хора, които продават омраза и работят за себе си.

Прокуратурата открай време е политическа проститутка и щом се избере главен прокурор, си ляга с правителството, бе саркастичен адвокатът за системата на правосъдието.

В правосъдието законът и правилата трябва да бъдат такива, че да няма никакво значение личността. Личността просто трябва да спазва правилата, отсъди Хаджигенов.