Французи посегнаха към Найджъл Робърта

Французи посегнаха към Найджъл Робърта

Френски клуб е най-вероятният нов собственик на нападателя Найджъл Робърта, пише „Мач Телеграф“. Отборът е в последната третина на класирането, а ниската цена от 900 000 евро е направила нидерландеца особено привлекателен за французите.

Хора, близки до мениджърския екип на Робърта, споделят, че е почти нулева вероятността нападателят на Левски да се окаже в „Динамо“ Загреб. През лятото нападателят на ЦСКА Али Соу бе на крачка от намиращия се на предпоследно място в Лига 1 „Дижон“, но сделката пропадна.

Треньорът на „Левски“ Славиша Стоянович привика вчера на разговор Робърта след края на тренировката в хърватския град Умаг. Специалистът извика своя голмайстор, за да говори индивидуално с него, докато останалите му колеги тръгнаха с клубния автобус към хотела на тима.

Стоянович поискал от нидерландеца да му отговори дали ще остане на „Герена“, за да може „сините“ навреме да ангажират друг нападател.

Иначе Стоянович е категоричен, че иска Робърта да остане и вярва, че може да го направи по-добър футболист в оставащите месеци до лятото, когато ще има по-добра възможност за хубав трансфер.