Фолк певица съобщи, че се завръща на сцената след раждане

Фолк певица съобщи, че се завръща на сцената след раждане

Поп фолк певицата Дебора обяви, че се завръща към музиката, след като последните 4 години посвети на сина си Самуил.

„Имам една песен, която имам от няколко години, тя е бърза, любовна и много хубава, планирала съм лятото да се завърна с нея и се надявам да е много ударно“ – споделя тя пред “Телеграф“.

Певицата вече работи по своя нов проект и няма търпение да го представи на феновете си. Музиката е бизнес и тя е готова да се завърне в него с пълна сила. Плановете ѝ са да пусне новия си сингъл пред лятото.

Преди няколко години среща любовта в момент, когато кариерата ѝ се намира в своя пик. Нови песни, ежедневни участия и целия медиен интерес тя захвърля с лекота, вярвайки в любовта.

„Буквално след участието ми в “Биг Брадър“ аз срещнах бащата на сина ми и започнах да пътувам, той живееше тогава в Германия. Имаше любов“, разказа изпълнителката.

Бебето не било планирано, но пък било много желано и посрещнато с любов. “Аз забременях и в първия момент бях стъписана, не очаквах, но пък впоследствие се замислих, че съм на 28 години и ми е време. Обожавам сина си и за него съм готова на всичко“ – сподели още певицата.

Майчинството я променя дотолкова, че тя е готова да загърби кариерата си в името на доброто на сина си.

„Последните 4 години се посветих на майчинството, занимавам се основно с детето, грижите за него са ми много приятни и оставих кариерата на заден план. Тази година съм решила обаче да направя завръщане, много ми се иска. Много ми липсват песните, клиповете, срещата с феновете, цялата тази еуфория, която има в тази работа. Последните две песни, които пуснах, бяха след участието ми в “Биг Брадър“. Детето е прекрасна емоция, но определено ми липсва и тази от музиката“ – разказа звездата.

Дебора е разделена с бащата на сина си още от неговото раждане и споделя: „По време на бременността живеехме заедно в Германия. Когато бях в 7-ия месец, се случиха много негативни неща между нас, обиди, разправии, лъжи, все неща, с които аз не можех да живея занапред. Чаках да родя, но решението да се разделим го бях взела още тогава, просто беше въпрос на време. Сега аз живея с майка ми, която ми помага с детето, когато се наложи“.

Никога не си е представяла, че ще отглежда детето си сама: “Винаги съм искала детето ми да има баща и да расте в сплотено семейство, но друго стана, може и да е за добро.“

В момента двамата родители нямат никакви отношения. Изпълнителката завежда дело за права върху сина си, когато той е на 2 години, и го печели. Държавата определя на бащата издръжка.

„Издръжката е някаква минимална, но той дори и това не прави последните 5- 6 месеца“, споделя с горчивина певицата и добавя, че най-лошото е, когато неразбирателствата между тях се прехвърлят на малкия.

Все още вярва в любовта и се надява да срещне своята половинка: „Не знам какъв е този мой късмет, но аз срещам все някакви мъже, които не са много добре с главата. Определено мъжете се промениха, не можеш да разчиташ дори и за най- елементарното на тях“.

Не търси милионер, парите са важни, разбира се, смята, че половинката ѝ трябва да изкарва поне колкото нея, защото в противен случай и двамата няма да се чувстват добре.

„Много съм разочарована от мъжете. Кавалерите и джентълмените изчезнаха като динозаврите“ – казва тя.

„Мъжът трябва да може да се грижи за семейството си, да е кавалер, да е отговорен и да държи на думата си, да има отношение добро, да ме кара да съм важна, обичана и да усещам, че го е грижа за мен“ – споделя критериите си Дебора.