Фикусът гони енергийните вампири от семейството

Фикусът гони енергийните вампири от семейството

Енергийните вампири са хора, които обикновено са депресирани и уморени. За да се чувстват по-добре, тези хора имат нужда от енергията на хората около тях. От това обикновено страдат най-близките им хора, които са постоянен източник на енергия.

Най-лошо е, ако ваш много близък човек, с когото делите едно жилище, е енергиен вампир. Постоянното оплакване и упреци са една от характерните черти на енергийните вампири, които карат близките им искрено да мечтаят за раздяла с тях. Често енергийният вампир е човек, който е доста неуверен в собствените си сили, изпитва много притеснения и има комплекси, но се стреми да се покаже пред другите като изпълнен с вяра в себе си човек.

Затова постоянно се кара на всеки път без повод изтъква своите предимства и познания дори по въпроси, по които е абсолютно неподготвен. Енергийният вампир е много ревнив и отмъстителен. Когато е избрал вас за своя жертва, вампирът ще се опита да ви огради от целия свят. Така някои мъже не дават на половинките си да се срещат дори с приятелките си от детинство и ги ревнуват от тях.

Срещу вампир в семейството помага дървото донор. Универсално средство е фикусът, който ще ви подхранва с енергия. Ако след контакта с енергиен вампир се чувствате съсипани, изкъпете се, изпийте освежаваща напитка или отидете на любимо за вас място.