Феноменът Мариана Везнева: Идат глад и тежки катаклизми

Феноменът Мариана Везнева: Идат глад и тежки катаклизми

„Светът е заплашен от тежки катаклизми. Ще станат войни. Ще настъпи глад. Но животът ще се издигне на по-високо ниво. Ще започнете да уважавате и цените живота. И ще го пазите!” Това предупреждение към човечеството е отправено от феномена Мариана Везнева преди 10 години като част от уникален научен експеримент.

Мариана си отива от този свят на 24 февруари 2021 г. Но си остава единственият човек, който с помощта на свръхестествен разум е успял да разчете тайнствените пиктограми, които се повяват на различни места в Европа. Най-често на територията на Великобритания.

През 2009 г. Везнева се съгласява да участва в експеримент, при който наши учени от различни области задават въпроси за бъдещето на планетата и човечеството, а тя ги предава чрез телепатия на космическите същества – Създателите на житните кръгове. Диалогът продължава в следващите няколко години. Отговорите пристигат на Земята под формата на пиктограми.

По една или друга причина протоколите, в които стриктно са записани всички тревожни отговори за събития от изключителна важност за живота на планетата, съвсем бързо потъват в забрава, макар днес да звучат повече от актуално.

Предсказанията на Мариана Везнева за промени в климата също вече са факт. Великобритания счупи рекорда си за най-висока температура, регистрирана някога в страната, на фона на горещата вълна, която обхвана цяла Европа. Нейната асистентка Албена е твърдо убедена, че съвсем скоро и другите й пророчества ще се сбъднат.