Феноменът Веска Ковачева: Ковид е кармично изпитание за човечеството

Феноменът Веска Ковачева: Ковид е кармично изпитание за човечеството

Ясновидката Веска Ковачева от Джулюница разкрива, че през 2021 г. ще бъде открито лекарство срещу коронавируса. То ще е под формата на спрей, който се пръска в гърлото. Гадателката твърди, че медикаментът ще бъде открит от духовни хора и много бързо ще започне да се произвежда и ще стигне до всички точки на света.

„Виждам бяло флаконче с червен надпис, този спрей ще помага не само за Ковид-19, но и за грип и за други инфекции на дихателните пътища. Това ще ни спаси от болестта. Дотогава обаче още много хора ще се разболеят и ще починат. Заразата е кармично изпитание за човечеството. Бог иска да ни даде урок“, казва Веска.

Пророчицата заявява, че не предстоят сериозни катаклизми у нас. По думите ѝ е възможно да има леко земетресение в района на Витоша, където „дреме“ вулкан. Дава ѝ се, че в САЩ предстоят тревожни събития заради стари проклятия, свързани с бивши президенти. „Ще има самолетни катастрофи, виждам пламъци – нещо ще бъде взривено. Нови непознати болести няма да има“, уверява Ковачева.

„Виждам, че лека-полека нещата у нас ще се оправят. Най-накрая ще излезем от този безкраен демократичен преход. Българите по света ще започнат да се връщат обратно в родината. Това няма да стане изведнъж, разбира се. Бог иска България да пребъде и да е обединена. Виждам, че от Европа ще дойдат много пари. Дава ми се да не се делим от Русия“, споделя гадателката.