Уфолог: НЛО-то над Приморско е истинско!

През миналата седмица снимки на НЛО, преминало над Приморско, взривиха интернет пространството. Те бяха заснети от бизнесмена Здравко Василев, известен като първия победител в шоуто „Биг Брадър“.

Уфологът Ценко Симеонов потвърди, че кадрите са истински и на тях наистина се вижда НЛО, а не метеор. Изследователят, който също е снимал неидентифицирани летящи обекти и над Бургас, и над Асеновград, отговори на въпроса защо НЛО избраха Приморско, като изтъкна, че висшите същества от Космическата галактическа конфедерация пазят всички зони на високоенергийните портали.

Безспорно районът около българския Стоунхендж, както е наричано древното тракийско светилище Бегликташ, е една от тях. Според уфолога, който е контактувал с представители на по-високоразвити цивилизации, нашите звездни приятели няма да оставят човечеството да се самоунищожи, но предстоят големи промени, свързани със селекцията на човешката цивилизация.

„Планетарните катаклизми ще изместят всички военни, политически и икономически интереси и ще създадат общество с основна задача – оцеляване на човешката раса и поставянето на хората на ново духовно, високовибрационно ниво, даващо общо съзнание и чистота на комуникацията – единосъзнанието и универсум“, категоричен е уфологът Симеонов.