Ура за мафията! Съдът пусна Йожи от „Наглите“ предсрочно

Ура за мафията! Съдът пусна Йожи от „Наглите“ предсрочно

Софийският апелативен съд пусна предсрочно от затвора един от групата за отвличания „Наглите“ – Ивайло Ефтимов – Йожи, съобщиха от съда.

Тричленен състав на САС с председател Николай Джурковски и членове Емилия Колева и Величка Цанова се произнесе пожалба на Ивайло Ефтимов с искане за предсрочно условно освобождаване.

След провеждане на открито заседание и разпит на свидетели съдът отмени определението на СГС и постанови и условно предсрочно освобождаване на осъдения Ивайло Ефтимов от изтърпяване на останалата част от общото наказание лишаване от свобода в размер на 18 години, като му определи изпитателен срок в размер на неизтърпяната част от наказанието с остатък към датата 17.09.2020 г. 02 години 05 месеца и 22 дни.

Тричленен състав на Апелативен съд – София с председател Николай Джурковски и членове Александър Желязков и Емилия Колева отказа да пусне предсрочно условно Даниел Димитров – Релето от същата банда. След провеждане на закрито заседание САС потвърждава определението на СГС и отказва да уважи жалбата на Димитров.