Ура за мафията! Съдът пусна Йожи от „Наглите“ предсрочно

Софийският апелативен съд пусна предсрочно от затвора един от групата за отвличания „Наглите“ – Ивайло Ефтимов – Йожи, съобщиха от съда.

Тричленен състав на САС с председател Николай Джурковски и членове Емилия Колева и Величка Цанова се произнесе пожалба на Ивайло Ефтимов с искане за предсрочно условно освобождаване.

След провеждане на открито заседание и разпит на свидетели съдът отмени определението на СГС и постанови и условно предсрочно освобождаване на осъдения Ивайло Ефтимов от изтърпяване на останалата част от общото наказание лишаване от свобода в размер на 18 години, като му определи изпитателен срок в размер на неизтърпяната част от наказанието с остатък към датата 17.09.2020 г. 02 години 05 месеца и 22 дни.

Тричленен състав на Апелативен съд – София с председател Николай Джурковски и членове Александър Желязков и Емилия Колева отказа да пусне предсрочно условно Даниел Димитров – Релето от същата банда. След провеждане на закрито заседание САС потвърждава определението на СГС и отказва да уважи жалбата на Димитров.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share