Ужас във Видин! Намериха мъртъв мъж, пребит преди дни в центъра на града

Съседи са намерили мъртъв мъж, който бил пребит преди дни в центъра на Видин. За инцидента сигнализира уважавана жителка на крайдунавския град, пише „Конкурент“.

„В сряда са пребили един съсед, самотник. На площада във Видин. Няколко дни по-късно беше намерен у дома му мъртъв. Дано камерите са заснели убийците и дано службите си свършат работата, и накажат заслужено изродите“, написа в социалните мрежи Красимира Елисеева.

Постът й беше коментиран от стотици гневни жители на крайдунавския град. За инцидента вероятно ще има повече информация в традиционния бюлетин на полицията. Във Видин пък припомнят, че това не е първият подобен инцидент, при който бият безнаказано хора в центъра на града.

Сред потърпевшите са както бездомници, така и братът на заместник-кмет. В същото време стана ясно, че Районното обвинение в крайдунавския град е внесло за разглеждане в съда обвинителен акт срещу А.С., В.В.С., К.К. и В.В. за извършени от тях престъпления – хулиганство и причиняване на телесна повреда.

Случаят е от май тази година, когато на улица „Цар Александър II“ бяха нападнати и набити братът на видинския заместник-кмет Владимир Скорчев и съпругата му. Инцидентът е станал пред децата им, а причина за нападението от ромската фамилия бе направена предния ден забележка за паркиране.

Понастоящем обвиняемите са с наложени мерки за неотклонение „парична гаранция“, в различен размер. Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share