Убийца на полицай вече е на свобода и лъска витрините на магазина си

Катя Лерца, която уби с колата си катаджията Делян Палазов на 13 май 2017 г., вече е на свобода и лъска витрините на магазина си за хранителни стоки на ул. „Гевгели“, съобщава Пловдив Прес.

В момента тя е в отпуск от Сливенския затвор, но съобщила на съседите си, че в края на месеца излиза предсрочно. Тя беше осъдена на 2 г. и 4 мес. и влезе в затвора през януари м. г. Лерца блъсна пътния полицай Делян Палазов, който следял за реда около Народния събор на Лаута, движейки се с 99 км/час по бул. „Санкт Петербург“.

Пред нея друга кола също пътувала с превишена скорост, Палазов й дал знак да спре и за да не се удари в предния автомобил, Лерца направила маневра надясно и го помела.

Мъжът откраднал бензинова резачка от ранчото на бащата на Костадин – Борис Костадинов, и я оставил в заложна къща. За отмъщение Костадин Костадинов, Йордан Арбалиев, Стефан Харизанов и Илиян Смиленов отвлекли Чапарев от дома му късно вечерта на 19 септември, съблекли го гол, натъпкали го в багажника на кола и го закарали в района на хижа Студенец.

Там го били и се гаврили с него с часове, после го изоставили близо до адреса му в Пловдив. Катя Лерца има и малък син, който е във втори клас. Докато тя беше в затвора, големият ѝ син се грижеше за него.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share