Търсят се актьори за 11-и сезон на „Откраднат живот“

Хитовата лекарска сага „Откраднат живот“ вече работи по свое продължение в единадесети сезон.

„Нашата работа е да заснемем епизоди, не се ангажирам със срок кога ще бъде излъчено, не сме определили финал. Може да има сезон 11, 12 или 13. Абсолютна импровизация бе невярното тиражиране на новината, че десети сезон е последен“, коментира пред „Телеграф“ продуцентът на медицинската продукция Евтим Милошев.

В същото време в официалната фейсбук страница на агенцията, която най-често набира актьори, било то професионалисти или не, се появи съобщение, което обявява кастинг за новия сезон.

„Съвсем скоро даваме старта на най-гледания български сериал на медицинска тематика, а именно сезон 11 на „Откраднат живот“, и ако искате и вие да се докоснете до снимачната площадка, да покажете вашите умения, възможности и таланти пред режисьори и искате да имате професионална презентация за бъдещи проекти, може да кандидатствате“, гласи част от публикацията. До момента са осигурени над 1500 актьори за всичките серии от самото начало през 2016 г.

Сюжетът се преплита – една от най-вълнуващите линии е екранната бременност на актрисата и художник Диана Димитрова. Д-р Огнянова, както е позната за зрителите на сериала, по всяка вероятност ще роди в края на този сезон.

За бебето ще се грижи в продължението, където един от водещите герои ще се бори със заболяването СПИН – кой е той обаче, остава в мистерия. Развитието продължава да се върти около любимите персонажи – Наум Шопов, Владо Пенев, Васил Бинев и Неда Спасова.