Тройно убийство в центъра на Варна

Полицията във Варна разследва кърваво тройно убийство, извършено на ул. „Македония“ 105 в центъра на града.

Според съседи в блока, намиращ се в пресечката с улица „Рила“, убийството е извършено в предиобедните часове днес, малко след 11 часа. Казват, че се чули изстрели в един от апартаментите на 7-етажния жилищен блок, след което в него били открити телата на две момчета и едно момиче.

Не се знае дали става въпрос за любовен триъгълник или има и четвърти човек, който е извършил кървавата саморазправа с жертвите.

От пресцентъра на полицията във Варна потвърдиха, че има сигнал за тежко криминално престъпление и се извършват първоначални действия по изясняване на случая.

Мястото на местопрестъплението е отцепено от полиция, а на адреса беше пълно с криминалисти, разследващи случая под ръководството на окръжният прокурор на Варна, Красимир Конов.

Тежкото тройно убийство във Варна вероятно е заради любовен триъгълник. По непотвърдена информация в жилището, в което е извършено престъплението, под наем живеел скандинавец с приятелката си.

Една от версиите, по които вече работят полиция и прокуратура в морския град, е битово престъпление.

В апартамент на централната варненска улица „Македония“ 105 са открити простреляни телата на две момчета и едно момиче. Жертвите са на видима възраст от 25 до 30 години.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share