Три огромни НЛО са забелязани до Луната

Три огромни НЛО са забелязани до Луната

Известният уфолог Скот Уоринг съобщи за необичайна находка върху снимки на лунната повърхност, получени от мисията Аполо 9.

Според уфолога на изображенията на Луната са заснети три гигантски НЛО с форма на пура, които са прелетели покрай единствения естествен спътник на Земята. Изследователят подчертава, че тези изображения са получени от мисията Аполо 9 на НАСА, което показва известна достоверност на източника.

Освен това уфологът смята, че това не може да бъде драскотина или дефект на обектива, тъй като НАСА купува само висококачествени и високоефективни части за своите научни изследвания.

Факт е, че оригиналното изображение на Луната изглежда твърде тъмно и Уоринг просто добавя малко яркост към него, за да види по-добре детайлите. Той вярва, че НАСА умишлено потъмнява някои образи, които биха могли да разкрият истината за извънземния живот, пише Блиц.

Според Уоринг НАСА знае всичко за извънземни кораби, летящи из Слънчевата система, така че прави всичко, за да скрие този факт.

По-рано уфологът съобщи за огромен 8-километров космически кораб, който според него се крие в лунен кратер. Снимка на южната повърхност на Луната, която беше разследвана от Скот Уоринг, се намира в официалните архиви на НАСА. Получена е от сондата на мисията Clementine.