Транферът на Али Соу в „Дижон“ може да е през януари

Трансферът на Али Соу в „Дижон“ не е пропаднал окончателно, разкриха от „Армията“. Припомняме, че нападателят беше много близо до преминаване във френския тим и дори се сбогува с агитката на „червените“, но сделката пропадна в последния момент поради документални проблеми

Според публикацията на le10sport.com причината е технически проблем в информационната система, която не е позволила на френския клуб да регистрира сделката навреме. Трансферният прозорец във Франция затвори в 23,59 часа на 5-и октомври, а според публикация на журналиста Алексис Бернар от „Дижон“ са успели да регистрират трансфера на 00,04 часа на 6 октомври, което означава, че сделката е анулирана за скромните 5 минути. Тогава от ЦСКА не коментираха официално нищо по темата, а самият нападател, отново в социалните мрежи, обясни, че продължава на „Армията“.

Малко след това пък „Дижон“ взе нов таран – Муса Конате, който дотогава играеше за втородивизионния „Амиен“. За него обаче са платени много по-малко от тези 3 500 000 евро, които ЦСКА щеше да вземе за Али Соу. Към днешна дата „Дижон“ продължава да е на последно място в класирането, а Конате няма нито един гол за тима. Много е вероятно голмайсторът на ЦСКА да заиграе във Франция през януари.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share