Трагедия в семейството на Дивна 3 години след катастрофата с Кристин

Певицата Дивна е загубила дядо си. Той е починал от коронавирус. Не е имал придружаващи заболявания. „Беше в болница заради проблем с язвата си и там се разболя. Получи усложнения от вируса“, спомня си Дивна и добавя: „Един ден просто пратих смс на майка ми и й казах, че според мен най-лошото е минало. По-късно през деня ни се обадиха, че той е починал“, заяви певицата пред Мон Дьо в ефира на Нова телевизия.

3 години след катастрофата, при която тя бе зад волана, а най-добрата й приятелка – моделът Кристин Илиева, оцеля по чудо, тя все още не може да забрави за инцидента. „Времето не лекува. Лекуват всички неща, които се случват във времето. Лекува ме това да видя Криси пълна с живот. Тя тогава и сега е мой пътеводен знак, който ми показва какво е да се бориш за живота да го обичаш и да го живееш. Най-големият урок бе безграничната любов и смирение“, казва тя. „Самообвинението не спира. Има дни, в които се чувствам добре, а в други получавам паник атаки, примерно след голям трафик. Наскоро получих такава, не можех да дишам и да поема въздух близо час“, признава Дивна.

„Отношенията ни с Криси са много здравословни. Няма тежест на това стандартно приятелство да очакваме нещо. Ние сме свързани на духовно ниво. Винаги ще бъдем свързани по този начин“, смята тя. „Не мога да си простя болката, която изпитахме всички заради катастрофата. Ние двете, моето и нейното семейство“, признава 23-годишната певица. „Научих се след катастрофата да обичам живота. Тогава бях на края на света. Всеки обаче в даден момент от живота си се е почувствал изгубен, недостоен и сякаш съществуването му няма смисъл. Това беше моят“, каза тя. „Трябва да приемем човешкото в себе си, да се научим да обичаме“, смята тя.

 

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share