Тодор Неделев държи в шах „Ботев“ (Пд)

Никой в „Ботев“ (Пловдив) не е наясно още колко време отборът ще може да разчита на Тодор Неделев. На практика след оттеглянето на Георги Самуилов няма кой да предложи нов договор на звездата, който вече призна, че му е време отново да излезе в чужбина.

Към този момент няма конкретни оферти за национала, а все още не е ясно колко е сериозен дежурният интерес на ЦСКА към него. Все пак „червените“ и „Лудогорец“ са най-възможните бъдещи отбори на майстора при положение, че пандемията с COVID-19 все още е в разгара си.

Настоящият контракт на Неделев с „Ботев“ (Пловдив) изтича в края на сезона. Самият той не е решил дали да го изпълни, или да смени обстановката още през януарския трансферен прозорец. Със сигурност сериозно влияние върху ситуацията оказва и това, че заплатата на капитана никак не е малка, а източниците на финансиране са твърде ограничени и вече открито се иска помощ от феновете, чието Сдружение е и формалният собственик на клуба.

При всички случаи Неделев ще поведе състава за нов успех срещу най-големия противник днес. Той имаше позитивен тест за коронавирус, заради който пропусна мачовете на националния отбор, както и нападателя Атанас Илиев. Те обаче тренират вече със съотборниците си и ще водят атаката срещу „Локо“ (Пд) довечера.

Previous post Ново предизвикателство: Счупи фара на Lada Vesta, ако можеш!
Next post Шарл Льоклер иска третото място при конструкторите