Терзиев, Бонев и Петков: Ще победим в София на първи тур

Терзиев, Бонев и Петков: Ще победим в София на първи тур

Основният ни проблем е моделът на управление на ГЕРБ, който искаме да променим. Те оставиха 17 години наследство, което ще трябва да поправяме. Това заяви кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев при регистрирането на листите на „Обединени за София” и неговата собствена кандидатура за градоначалник.

Водач на листата за общински съветници е Борис Бонев. „Работим за изборна победа на първи тур. След това ще работим за вдигане стандарта на прозрачност и по-голяма ангажираност на гражданите. Ще инспектираме, ще засилим функцията на вътрешния одит, за да борим вътрешните проблеми”, заяви кандидат-кметът Терзиев.

Съпредседателят на ПП Кирил Петков пък заяви, че „днес, повече от вчера, сме уверени, че следващият кмет на София се казва Васил Терзиев”. И изрази увереност, че победата на местния вот в столицата ще дойде още на първи тур.

„Уверен съм, че на всички места, където ще има балотаж, ще имаме наш кандидат”, каза още Петков. И поясни, че на национално ниво коалицията ще подкрепя кандидат-кметовете, издигнати от самата нея.