Тенденцията „рогоносец очи в очи“ става все по-популярна

В миналите векове рогоносец е бил мъж, който е бил публично унижаван, защото не е можел да задоволи жена си сексуално и е трябвало да търпи друг мъж да се настанява в брачното ложе, за да угоди на плътските ѝ желания.

Днес това да си рогоносец е придобило различно значение и е присъщо на двойки, които експериментират с въвеждането на друг мъж в сексуалния си живот. Той се нарича „бик“ и обикновено има по-голям пенис или повече сексуална издръжливост от съпруга или партньора, пише bulnews.bg.

„Рогоносецът“ е термин, който се използва за човек, който има партньор и се наслаждава на наблюдаването или участието във връзка, в която техният партньор има сексуални връзки с други хора.

Много хетеросексуални мъже се наслаждават или на фантазията, или на реалността на жените им, които правят секс с други мъже.

Мъжете могат да участват в различна степен в самия акт. Някои от тях може да възбуждат и/или съпругата си преди секса, а след кулминацията не е изключено да ги почистят. Някои мъже предпочитат да наблюдават само на камера или да стоят затворени някъде по време на сексуалния акт. Или може да са със запушена устата и да мастурбират, докато гледат.

Има някои важни неща, които трябва да разберете за това поведение:

Първо, за съпруга унижението е основна част от възбудата. Да бъде принуден да гледа или да участва в това прелюбодеяние, е силно еротично за него.

Второ, съпругата и бикът също се възбуждат не само от секса, но и от унижаването на съпруга.

Трето, въпреки че съпругът може да бъде накаран да използва устата или ръката си, за да възбуди и след това да почисти бика, това не означава, че той е гей.

Това е съвсем различен абзац в главата от хомосексуалната еротика. Всичко това е ролева игра и фантазия. Всъщност, ако жената не присъства, нито бикът, нито рогоносецът могат да се развълнуват. Възбуждащата е самата ситуация.

Друг подход към това се нарича „хотуайфинг“. При него съпругът се възбужда, като наблюдава жена си или дори когато просто знае, че тя прави секс с някой, различен от него. Това, което се е превърнало в еротично за него, е да показва жена си на друг мъж, по някакъв начин да участва в тяхното удоволствие, особено ако тя е задоволена от по-надарен мъж.

Колкото и табу да са подобни сексуални практики, рогоносецът очи в очи е просто друг подход в огромния набор от поведения, които хората са открили, за да се възбудят сексуално.

Въпреки това е важно да се подходи внимателно към тези практики, защото могат бързо да доведат до ревност, неразбиране и истинско унижение. И вместо да бъдат забавни, те могат да се превърнат в източник на истинска болка и страдание.

Важно е да се подчертае, че всяка връзка трябва да бъде базирана на доверие, честност и открита комуникация между всички засегнати страни.